De Boxmeerse band The Naked Sweat Drips brengt binnenkort zijn tweede album uit. (foto: Ariane van Ginneke)
De Boxmeerse band The Naked Sweat Drips brengt binnenkort zijn tweede album uit. (foto: Ariane van Ginneke)

Boxmeerse band The Naked Sweat Drips tekent bij Butler Records

Kunst en cultuur 86 keer gelezen

BOXMEER | De jonge band The Naked Sweat Drips uit Boxmeer zal op 9 september zijn tweede album gaan lanceren. De opvolger van hun zelf uitgebrachte debuut EP gaat 'Psycho Sister' heten en komt na de zomer uit via Butler Records (Lamb, Felice Brothers, Anneke van Giersbergen, Donnerwetter), het eigen label van Bertus Distributie

Het nieuwe album 'Psycho Sister' voelt als een muzikale zondvloed die je beetpakt en vervolgens volledig door elkaar schudt. En dat met een tomeloze energie die zeer aanstekelijk werkt. Zowel op dit album als live is de Siamese zesling zo op elkaar ingespeeld en zijn de songs van zo'n hoog niveau dat er voor Butler Records geen twijfel over bestond om met de band in zee te gaan. Tom Willinck van Butler Records vertelt: "We zijn bij Butler Records zeer verheugd op het tekenen van The Naked Sweat Drips. Het zijn precies de jonge enthousiaste persoonlijkheden als zij met wie wij gezamenlijk het nog prille label op willen bouwen. We rekenen dan ook op een vruchtbare samenwerking die veel moois zal opleveren."

Hoofdact
De release party is weliswaar pas op vrijdag 9 september in Merleyn in Nijmegen, maar de signing zal al eerder gevierd worden op het Mañana Mañana-festival (17, 18 en 19 juni) in Hummelo, waar de band naast Tim Knol en Boogie Beasts één van de hoofdacts op de vrijdagavond is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant