Berry Poelen sluit 'na veertig jaar plezier' Hagemann Fotografie in Cuijk.
Berry Poelen sluit 'na veertig jaar plezier' Hagemann Fotografie in Cuijk.

Hagemann Fotografie Cuijk sluit na bijna zestig jaar haar deuren

Zakelijk 1.209 keer gelezen

CUIJK | Hagemann Fotografie Cuijk sluit na bijna zestig jaar haar deuren. "Hoewel de winkel van Hagemann Fotografie bijna veertig jaar onlosmakelijk met ons leven is verbonden en ruim zestig jaar een deel van het straatbeeld van de Maasstraat heeft bepaald, is nu toch het moment aangebroken om afscheid te nemen van onze zaak", aldus Berry Poelen.

"Veranderende marktomstandigheden vormden de grondslag waardoor ik voelde dat mijn passie voor het werken als detaillist en creatief ondernemer langzaam aan het veranderen was", legt Poelen zijn besluit uit. "Na bijna veertig jaar met veel plezier in de fotografie gewerkt te hebben, is het tijd voor iets nieuws."
Wat dat 'nieuwe' uiteindelijk wordt, daar gaat hij de komende tijd eens goed over nadenken.

'Wij bedanken iedereen'
Verdere ontwikkelingen zijn te volgen via de website van Hagemann Fotografie. De winkel aan de Maasstraat zal voor het laatst geopend zijn op zaterdag 25 juni 2016. "Tot die tijd bent u natuurlijk van harte welkom en kunt u vertrouwen op onze gebruikelijke service. Wij bedanken iedereen voor de plezierige samenwerking en het vertrouwen dat we altijd hebben ervaren", besluit Poelen.
Meer informatie: Hagemann Fotografie, Maasstraat 12, Cuijk, tel. (0485) 31 25 05. Tot en met 25 juni is de fotowinkel geopend op dinsdag en woensdag van 9.30 tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Alle andere tijden op afspraak.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant