'LVCNET zit op kwart van het benodigde aantal aanmeldingen.'
'LVCNET zit op kwart van het benodigde aantal aanmeldingen.'

'LVCNET zit op kwart van benodigde aantal aanmeldingen'

Zakelijk 53 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Wethouder Maarten Jilisen van de gemeente Cuijk blijft vol vertrouwen dat de glasvezelcampagne van LVCNET de afgelopen maanden genoeg inwoners binnen het Land van Cuijk overtuigd heeft om hen over te laten stappen op glasvezel. "De behoefte is er echt, vooral in het buitengebied", verzekert Jilisen.

Jilisen erkent dat het 'een heel moeilijk proces' is. "Bij de laatste meting zaten we op een kwart van het benodigde aantal", zegt Jilisen, "maar dat komt wel overeen met onze prognoselijn. De hoogste stijging komt toch altijd in de laatste weken. Bovendien zijn de informatieavonden overal goed bezocht. De tendens is dat de grootste concentratie aanmeldingen zich in de kleinere plaatsen bevindt. We hebben echter ook een flink deel in de grote dorpen nodig om glasvezel tegen een betaalbare prijs in het buitengebied te kunnen realiseren."
Jilisen benadrukt: "Glasvezel is gewoon de beste techniek die er is. Probeer maar eens met vier mensen binnen een gezin meerdere series tegelijk te kijken op tv, telefoon en tablet. Dan heb je écht glasvezel nodig! Wie twijfelt kan ook kiezen voor een Internet Only-abonnement."
Wie vóór 1 juli overstapt, betaalt niets voor de aansluiting op het nog aan te leggen glasvezelnetwerk. Meer informatie via www.lvcnet.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant