De Boxmeerse kermis kent meerdere publiekstrekkers.
De Boxmeerse kermis kent meerdere publiekstrekkers.

Meerdere publiekstrekkers op Boxmeerse kermis

Kunst en cultuur 183 keer gelezen

BOXMEER | De kermis in Boxmeer kent deze zomer maar liefst veertig attracties, waaronder drie nieuwe superattracties: de Air Race Bungee, Snow Jet en de Soundmachine, die terugkeert. Ee andere spectaculaire attractie is onder meer de Booster.

Ook voor het hele gezin zijn er leuke nieuwe attracties zoals de Tea Cups, familie-achtbaan Bugs and Bees en Dumbo Circus. En natuurlijk zoals altijd weer gezellig van de partij zijn de draaimolen, autoscooter, rups, eendjes vangen en fotoschieten.

Bruisend kermishart
Het bruisend kermishart van de regio klopt van vrijdag 24 tot en met dinsdag 28 juni op de pleinen in het centrum van Boxmeer. Op vrijdag wordt afgetrapt met een bijzondere opening. Op zaterdagochtend 25 juni is de altijd drukbezochte kinderbraderie, gevolgd door de kermiszaterdag. Op zondag is de prikkelarme kermis van 12.00 tot 14.00 uur en de altijd gezellige familiedag. Maandagmiddag 27 juni staat in het teken van De Zilveren Maandag aan het Raadhuisplein. De Boxmeerse kermis wordt op dinsdag 28 juni afgesloten met een groots vuurwerk.
Meer informatie is te vinden op www.kermisboxmeer.nl

Lees meer over de Boxmeerse kermis in de speciale bijlage van De Maas Driehoek van dinsdag 21 juni.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant