Bouwstart Cuijkse Lagune.
Bouwstart Cuijkse Lagune.

Feestelijke bouwstart Cuijkse Lagune op woensdag 22 juni

Wonen 547 keer gelezen

CUIJK | Onlangs is gestart met de bouw van 28 woningen in nieuwbouwproject Cuijkse Lagune op Wooneiland De Nielt. Om dit heuglijke feit te vieren samen met de kopers, zal wethouder Rob Poel om 16.00 uur het feestelijke startschot geven en een officiële handeling verrichten op de bouwplaats. Aansluitend zal er een informele bijeenkomst zijn 'om de hoek' in wijkcentrum De Nielt aan de Lavendel 250 te Cuijk.

"Een schitterende locatie met mooie uitzichten en volop ruimte, zowel in de woningen als buiten de woningen" vertelt een enthousiaste  Henk van Riel van Van Wanrooij Projectontwikkeling over het nieuwbouwplan. "Er is volop variatie" zegt Van Riel over het plan dat tussen de onlangs aangelegde binnenhaven en de Heeswijkse Plas komt te liggen. "De 28 woningen bestaan uit maar liefst 6 woningtypes en binnen de types zijn er weer diverse varianten zoals verhoogde voorgevels, verschillende raampartijen, eindwoningen en meer. Bijna geen enkele woning is hetzelfde. En alle woningen zijn groot."

Laatste woning
Alle woningen op één na zijn inmiddels verkocht. De laatste beschikbare woning luistert naar de exotische naam Bonita. Deze tussenwoning  is een extra brede woning met een 9,6 meter brede tuin! De woning biedt 113 m² aan leefruimte op een ruim perceel van 156 m². Aan de voorzijde heb je vrij zicht en kijk je uit op de binnenhaven. Deze fraaie woning kost 189.500 euro (v.o.n.).

Nieuwe fase
In september start de verkoop van een nieuwe fase van Cuijkse Lagune. Deze fase bestaat uit 32 rij- en hoekwoningen in een carré en 9 kadewoningen aan de binnenhaven. Kijk op www.cuijkselagune.nl voor een 'sneak preview' van deze nieuwe woningen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant