Open dag op zaterdag 25 juni bij CPO-project aan Horstenweg in Holthees.
Open dag op zaterdag 25 juni bij CPO-project aan Horstenweg in Holthees.

Weer CPO-project in 'populair' groeidorp Holthees

Wonen 320 keer gelezen

HOLTHEES | Het dorp Holthees blijkt populair onder woningzoekenden. Als één van de weinige dorpen in een krimpregio nam het aantal inwoners de voorbije jaren toe van 440 tot 515. Reden voor die groei zijn de verschillende CPO-projecten in Holthees. Op zaterdag 25 juni is een open dag voor het CPO-project aan de Horstenweg.

"Er bestaat een grote behoefte", verzekert Sjaak Koopmans van de Dorpsraad Smakt-Holthees, dat de verschillende CPO-projecten in het Boxmeerse kerkdorp coördineert en belangstellenden begeleidt 'van informatiebijeenkomst tot de sleuteloverdracht'. "Het derde CPO-project hebben we inmiddels afgerond en op dit moment lopen er een vierde project met een vrije sectorwoning en een vijfde project voor Wonen Vierlingsbeek, dat hier vijf sociale huurwoningen gaat realiseren."

Populair
Aan de Horstenweg in Holthees - waar in een klein wijkje eerder al negen (starters)woningen zijn gerealiseerd - zijn voor het volgende CPO-project meerdere kavels beschikbaar. "Wij bieden voor iedereen maatwerk op basis van ieders eigen wensen en budget. De indeling van het huis (380m3 op een kavel van 190 m2) is daarom naar eigen wens aan te passen", legt Koopmans uit. De prijzen gaan vanaf 169.500 euro.
Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) is al langer populair. Zeker in Holthees. "Veel dank gaat ook uit naar de Rabobank en wij hebben een welkomstraad die nieuwe bewoners welkom heet en een zeer actief verenigingsleven. De CPO is ook niet alleen bedoeld voor inwoners van Holthees en Smakt, maar voor iedereen die zich hier wil vestigen."
Op zaterdag 25 juni is van 10.00 tot 15.00 uur een open dag op de bouwlocatie aan de Horstenweg. "Waar een modelwoning en ruwbouw zijn te bezichtigen." Meer informatie via tel. 06-53962195, bieb@smakt-holthees.nl of www.smakt-holthees.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant