BVE en WishfulSinging hebben een Kerst CD opgenomen. (archieffoto: Ingrid Driessen)
BVE en WishfulSinging hebben een Kerst CD opgenomen. (archieffoto: Ingrid Driessen)

Seizoensluiting Boxmeers Vocaal Ensemble bij Hotel Riche

Kunst en cultuur 111 keer gelezen

BOXMEER | Op maandag 4 juli sluit het Boxmeers Vocaal Ensemble (BVE) inmiddels bijna traditioneel het seizoen af met een klein, luchtig buitenconcert. Dit concert vindt plaats op het terras van Hotel Riche, de vaste repetitieruimte van dit mannenkoor, in Boxmeer en begint om 21.00 uur. Bij slecht weer zal worden uitgeweken naar binnen.

Het BVE heeft een druk seizoen achter de rug dat vooral werd gedomineerd door de opnames van een nieuwe CD, samen met de blauwe dames van Wishful Singing, een internationaal vermaard damesensemble uit Nederland. De presentatie van deze Kerst-cd zal plaatsvinden tijdens een gezamenlijk concert op 12 november 2016 in de Petrusbasiliek in Boxmeer. Dit belooft een bijzonder concert te worden wat eigenlijk niet gemist mag worden.
Na dit buitenconcert gaat het koor met zomerreces om op maandag 15 augustus 2016 de repetities weer te hervatten. Die repetities zullen vooral in het licht staan van het concert op 12 november en het traditionele kerstconcert op 26 december.
Mannen die graag zingen in een koor, dat naast prestatie ook een sociale functie wil vervullen, mogen gerust eens binnenlopen bij een repetitie: iedere maandag van 20.00 tot 22.30 in Hotel Riche in Boxmeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant