Het familiefestival 'Beugen Buiten' vindt plaats op zondag 3 juli.
Het familiefestival 'Beugen Buiten' vindt plaats op zondag 3 juli.

Kermis Beugen: vier dagen feest

Kunst en cultuur 73 keer gelezen

BEUGEN | Beugen viert van vrijdag 1 juli tot en met maandag 4 juli weer de jaarlijkse kermis. Op feestlocatie 'De Kuul' in het centrum van het dorp vinden vier dagen allerlei activiteiten plaats.

Op vrijdag 1 juli is de Beugense BeerPong Challenge. De competitie start om 20.00 uur en tijdens de challenge en na afloop zal DJ Levice Milano de feesttent met zijn lekkere klanken vullen.
Het terras voor Het Posthuis is op zaterdag 2 juli het decor van de kindermarkt (vanaf 14.00 uur) waarmee kinderen hun kermiszakgeld kunnen verdienen. Verder is er een kleurwedstrijd. 's Avonds (vanaf 21.00 uur) is er een heus tentfeest bij De Kuul met de coverband Slamm, die foute 80's afwisselt met stevige rock en top 40-nummers.

'Beugen Buiten'
De tweede editie van het familiefestival 'Beugen Buiten' vindt plaats op zondag 3 juli. Start is om 13.30 uur met een goochelshow met en voor de kinderen. Daarnaast is er natuurlijk de kermis met verschillende attracties en er zijn creatieve en muzikale activiteiten. Voor volwassenen is er een (beach)terras met Bierstube en Koftail Bar. Ook vindt een dorpsbarbecue plaats en er zijn opvallende optredens van Noa (The Voice Kids) en Dansschool Kim.
Na de barbecue is er weer feest in de tent met de coverband en levende jukebox TCHOM. Tussendoor zal DJ Levice Milano zorgen dat de dansvloer gevuld blijft.

Dansmatinee
Op maandagmiddag 4 juli zorgt de KBO voor entertainment voor de senioren uit Beugen: een dansmatinee in de tent op het Kerkplein. Tussen 12.00 en 14.00 uur is er voor iedereen een lekkere uitsmijter en één biertje gratis! Iedereen is welkom.
Op maandagavond staat 'Lekke Band' in de feesttent; een knotsgekke coverband. Deze podiumbeesten zetten de tent zeker op z'n kop. Met hits van George Baker, Abba en wat je nog meer voor fouts kunt verzinnen. Deze band moet iedereen gezien en gehoord hebben... In het voorprogramma van 'Lekke band' staat volkszanger Hans Coolen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant