Rob Scheepers speelt in De Steenakker in Haps. (foto: Nicole Minneboo)
Rob Scheepers speelt in De Steenakker in Haps. (foto: Nicole Minneboo)

Bekende namen en jonge talenten bij De Steenakker

Kunst en cultuur 95 keer gelezen

HAPS | Voor het derde achtereenvolgende seizoen presenteert Huistheater De Steenakker in Haps een opvallende serie met bekende namen en jonge talenten op het gebied van cabaret en muziek. De nieuwe line-up is rijk aan speciale talenten, bekende namen en diverse stijlen. De Steenakker ziet dan ook met vertrouwen het nieuwe theaterseizoen tegemoet.

Het cabaretprogramma bestaat uit try-outs. Rob Scheepers (17 november) speelt zijn derde nieuwjaarconference '2016 Uitgescheept' en Ellen Dikker keert 15 december terug met haar programma 'Buitenspel'.
De muziekserie is andermaal uitgebreid en wordt afgetrapt door Jan Rot (25 september) met 'Jong en Veelbelovend'. Rot neemt bezoekers mee naar de jaren '70. Het duo Micheline van Hautem en Erwin van Ligten (6 november) biedt in hun spitsvondige nieuwe programma 'A la carte' het publiek keuzes uit Brel of Piaf en van The Beatles tot The Stones. Het jonge ensemble Ti An Guis (12 februari 2017) verzorgt met 'Estorias' een reis door muzikale landschappen wereldwijd en het uitgestelde concert van Mike del Ferro met topsopraan Claron McFadden vindt plaats op 26 maart. Tuur Florizoone en Didier Laloy vormen een bijzondere combinatie op accordeon en bandoneon. Het tweetal treedt 30 april op. De muziekserie wordt afgesloten door Jan Willem Roy (7 mei) die toert met zijn album 'Dry Goods & Groceries' (Americana). De muziekserie is tot stand gekomen door de adviezen van Chris Tangelder.

Informatie
Alle concerten zijn op zondagmiddag in 16.00 uur. De entreeprijs is 17,50 of 19,50 euro. De beide cabaretvoorstellingen zijn op donderdagavond 20.15 uur. De entreeprijs is 15,00 euro. Kaartjes zijn inclusief een kop koffie of thee. Na afloop van de voorstellingen is er een nazit met Meet & Greet en een hapje of soep van het huis. Meer informatie via www.desteenakker.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant