Zeven ideeën beloond met bedrag uit Leefbaarheidsbudget gemeente Mill. (foto: Diana Derks)
Zeven ideeën beloond met bedrag uit Leefbaarheidsbudget gemeente Mill. (foto: Diana Derks)

Zeven ideeën krijgen bedrag uit Mills leefbaarheidsbudget

Politiek 125 keer gelezen

MILL | De ideeën die worden beloond met het leefbaarheidsbudget van de gemeente Mill en Sint Hubert zijn bekend. Tijdens een feestelijke uitreiking gisteravond werd bekendgemaakt welke bedragen er voor het uitvoeren van de leefbaarheidsideeën beschikbaar zijn gesteld.

In totaal werden er veertien aanvragen ingediend. Hiervan worden er zeven gehonoreerd met een gedeelte van het leefbaarheidsbudget. Van de aanvragen waren er drie aanvragen voor het plaatsen van borden voor de Buurtpreventie Whatsapp Groep. Deze aanvragen worden wel uitgevoerd, maar niet betaald vanuit het leefbaarheidsbudget.
De leefbaarheidsideeën die zijn toegekend, gaan naar Senioren Hobby Centrum (aanschaf gereedschap), Werkgroep Ontmoetingsruimte Wilbertoord (ontmoetingsruimte), Project Ruimte en Verkeer Dorpsvisie Wilbertoord (struinpad tussen Wilbertoord en Molenheide), Wijkraad Mill-West (onderzoek naar haalbaarheid kinderboerderij), Vrienden van Aldernhorst (in gebruik houden DUO-Scoot mobiel), Stichting Carnaval Mill (bouwen ongemotoriseerde carnavalswagens) en Dorpsvisie Wilbertoord (aanschaf gereedschap).
In totaal wordt er 23.000 euro aan de zeven initiatieven uitgekeerd. In totaal was er 70.000 euro beschikbaar. Over de mogelijkheden voor het nog beschikbare leefbaarheidsbudget volgt nog nadere informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant