'Snel internet in buitengebieden Bergen van levensbelang'
'Snel internet in buitengebieden Bergen van levensbelang'

'Snel internet in buitengebieden Bergen van levensbelang' (ingezonden)

Ingezonden 126 keer gelezen

Bij de vorming van een coalitie voor de Provinciale Staten vroeg KERN Bergen schriftelijk aan de informateur, dhr. Koopmans, om snel internet in de buitengebieden van Bergen mogelijk te maken.

Ook werd het college bij de opvolgende begrotingsbehandeling gevraagd actief te worden en mede de realisering tot stand te doen komen. Wethouder Buiting reageerde door te stellen dat alleen als GS initiatief zou nemen de gemeente zou aanhaken. Ziedaar. Een artikel van Peter Heesen op de site van De Limburger kondigt exact aan waar KERN anderhalf jaar geleden om heeft gevraagd. We zijn benieuwd!

Er zijn tal van overwegingen om tot realisatie over te gaan. Ouderen zijn in toenemende mate afhankelijk van snel internet. Denk aan hulpverlening, alarmering, info over medicijnen en allerlei behandelingen. Jeugd uiteraard in de meest brede zin betreffende studie/opleidingen. Voor het efficiënt kunnen voeren van administratie, correspondentie, marketing en wat dies meer zij is snel internet van levensbelang voor het bedrijfsleven.

Rolf Krijnen
Fractievoorzitter KERN

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant