Afscheidsdonatie Peter van Dijk aan toekomstige speeltuin

Onderwijs 156 keer gelezen

BOXMEER | Peter van Dijk zet na dit schooljaar een punt achter zijn loopbaan in het onderwijs. Hij was jarenlang directeur van Prot. Chr. Jenaplanbasisschool De Peppels en De Canadas. Die vormen nu samen met kinderopvang Spring het Jenaplan kindcentrum. Het geld dat hij tijdens zijn afscheidsreceptie heeft ontvangen voor zijn jarenlange inzet, heeft hij gedoneerd aan de Stichting Recreatie en Meer voor de realisatie van een grote groene buitenspeeltuin in Boxmeer.

Ook Wietske Walraven van Gastouderbureau Boxmeer ziet het belang van een speeltuin in Boxmeer en heeft een initiatief opgestart om de stichting financieel te ondersteunen: 'Gastouderbureau Boxmeer bakt voor speeltuin Boxmeer'. Aan alle aangesloten gastouders is gevraagd om samen met de kinderen iets lekkers te bakken. Deze lekkernijen zullen verkocht worden aan de ouders, oma's & opa's en andere belangstellenden. De totale opbrengst zal ten goede komen aan de speeltuin.
De kinderraad van de speeltuin zit ook niet stil en is nog steeds actief bezig om iedereen ervan te overtuigen dat de speeltuin in het voorjaar van 2017 gerealiseerd moet worden. Zo zullen zij, tijdens Daags na de Tour op 25 juli, met de reclamekaravaan meelopen om flyers uit te delen met informatie over de speeltuin.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant