Golf- en Countryclub Geijsteren: golfsport ook voor de jeugd
Golf- en Countryclub Geijsteren: golfsport ook voor de jeugd

'Golf- en Countryclub Geijsteren is bedoeld voor iedereen'

Sport 110 keer gelezen

GEIJSTEREN | Voorzitter Geert-Jan Verstraaten van Golf- en Countryclub Geijsteren steekt meteen van wal: "We bestaan dit jaar 40 jaar en willen over 40 jaar ook nog bestaan. Het bestuur is vernieuwd, de golfbaan ziet er fantastisch uit en we willen in dit bijzondere jaar nog meer mensen aan het golfen krijgen." Verstraaten steekt het niet onder hoed of rand; golfen is voor iedereen!

"Golf- en Countryclub Geijsteren heeft een van de mooiste banen in Nederland," vertelt de voorzitter niet geheel onbescheiden. "Echt", vervolgt hij, "kijk maar naar buiten. Eigenlijk moet je eens op de baan golfen." Voor degene die dit overigens ook daadwerkelijk willen proberen, is er nu de mogelijkheid een proefabonnement af te sluiten. Voor € 250 kan een proeflid de resterende maanden, tot eind 2016, golf spelen in Geijsteren. Geert-Jan: "Als het proeflidmaatschap bevalt, kun je vast lid worden per 1 januari 2017. Het mooie is dat de € 250 in mindering wordt gebracht op het lidmaatschapsgeld. Ook is het inschrijfgeld van € 1000 vervallen voor degene die lid willen worden."

Gastvrij en culinair
Het clubhuis ademt rust en gezelligheid in de prachtige bosrijke en natuurlijke omgeving. Genietend van een lekker kopje koffie vervolgen we ons gesprek. Dat het niet alleen al golfend amuserend is, blijkt wel als je hier in het clubhuis zit. De tafels zijn goed bezet met aanwezigen die aan het eten en drinken zijn genietend van de mooie vergezichten over de baan.

Lidmaatschap en leren golfen
Op de vraag wat voor soort lidmaatschappen er zijn krijg ik een uitgebreid antwoord over de mogelijkheden. Van Vriend van Geijsteren, een weekend lidmaatschap, een jeugd lidmaatschap of deelnemer aan de businessclub. Geert-Jan: "De Businessclub groeit snel momenteel. Maar niet alleen voor de zakelijke golfer is er plek bij ons. Oud, jong, ondernemer, sporter, ervaren of beginner, er is voor iedereen wat te beleven. Een leuk initiatief is dat we voor de jongere doelgroep bezig zijn een Put, Pitch en Pint bijeenkomst te organiseren. Ze kunnen hier leren golfen, in contact komen met werkgevers die banen te vergeven hebben en gezellig een pintje drinken. We moeten actie ondernemen willen we als vereniging vitaal blijven."
Meer informatie via tel. (0478) 53 25 92 of www.golfclubgeijsteren.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant