In het najaar van 2017 is er weer een nieuwe 'InDeBan'.
In het najaar van 2017 is er weer een nieuwe 'InDeBan'.

Organisatie IndeBan in Gassel alweer helemaal in de ban

Kunst en cultuur 270 keer gelezen

GASSEL | Na een muzikale pauze van bijna twee jaar kroop het bloed waar het niet gaan kan bij de organisatie van InDeBan. De eerst ideeën werden uitgesproken, er werd alweer druk gecomponeerd en geschreven… De conclusie was al snel duidelijk: tijd voor een nieuwe editie. In het najaar van 2017 brengt InDeBan een nieuwe, originele show met muziek, dans, zang en drama.

De huidige organisatie, Philip van den Berg, Sandra van den Berg en Marleen Zwakhoven, verwelkomen dit jaar Wilfred Thijssen uit Mill. Hij kent de kneepjes van het vak, want hij is namelijk al vaker gespot bij InDeBan. "Fijn om zo'n betrokken persoon erbij te hebben. Hij kijkt toch weer heel anders tegen dingen aan, en een frisse blik is altijd goed. We willen het onderste uit de kan halen en gaan voor the top of the bill. Wilfred is dan zeker een toegevoegde waarde", vertelt Marleen.
Voor een mooie en evenwichtige show worden dit najaar weer zang- en dansaudities gehouden. Hiermee biedt InDeBan een podium aan regionaal talent. Carina Schel uit Escharen debuteert komend jaar bij InDeBan en zal de volledige choreografie op zich nemen.
Meer informatie: www.indeban.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant