Corrie Schilderink en Herman Peters van het Muziek Event.
Corrie Schilderink en Herman Peters van het Muziek Event.

Muziek Event: mooie line-up en 'op maat' voor doelgroep

Kunst en cultuur 122 keer gelezen

LANDHORST | De line-up voor het aanstaande Muziek Event is bekend. Het muziekfeest voor mensen met een beperking vindt plaats op zaterdag 1 oktober in Landhorst en de organisatie is er in geslaagd een keur aan artiesten te boeken. De kaartverkoop is begonnen.

Tumult, ZIP, Eightball Boppers, Lawineboys, Spelenderwijs, Frans Bauer (look-a-like), Hans Coolen, V.K.B. Drumbrand en De Peelsterretjes sieren onder andere het affiche van het Muziek Event. "We zijn trots op de line-up", glundert Corrie Schilderink van het Muziek Event, dat onder auspiciën van het Platform Gehandicapten Sint Anthonis (PGSA) wordt georganiseerd. "De Lawineboys (bekend van 'Seks met die kale' en 'Joost') was bereid om flink met de prijs te dalen. Anders kunnen we dat soort artiesten helemaal niet strikken. Want het budget dat we hebben, willen we zoveel mogelijk gebruiken ten goede van de bezoekers. Inmiddels hebben we al een reservelijst opgebouwd van artiesten die in de toekomst graag willen komen optreden."
Het Muziek Event is helemaal 'op maat gemaakt' voor de doelgroep, met aangepaste toiletten, vrijwilligers met ervaring, EHBO en een arts. Ook wordt een 'snoezelruimte' ingericht voor bezoekers die eventjes tot rust willen komen van alle hectiek in de feesttent buiten café-zaal Buitenlust. De ontvangst is vanaf 12.00 uur en het Event zelf duurt van 13.00 tot 18.00 uur. "We hebben ervoor gezorgd dat in elke gemeente in het Land van Cuijk en Gennep tenminste één verkooppunt aanwezig is voor de voorverkoop", vertelt mede-organisator Herman Peters. "Kaarten kosten 15,00 euro en aangepast vervoer kan door ons worden geregeld."
Meer informatie via de website www.stichtingmuziekevent.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant