Boxmeerse Dressuurdagen: zaterdag 20 en zondag 21 augustus.
Boxmeerse Dressuurdagen: zaterdag 20 en zondag 21 augustus.

Alweer veertiende editie voor Boxmeerse Dressuur Dagen

Sport 61 keer gelezen

BOXMEER | In het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 augustus organiseert Paard- en Ponyvereniging Boxmeer (LR Hipparion en PC Remonte) alweer voor de veertiende keer de Boxmeerse Dressuur Dagen.

"Onze wedstrijd staat er om bekend dat je op een rustige ongedwongen manier je kunt voorbereiden op de wedstrijd, om een mooie afsluiting te kunnen geven aan het zomerseizoen. Maar ook voor de toeschouwer is mogelijk om van heel dichtbij de verrichtingen van pony's en paarden met hun berijders te volgen. En natuurlijk kan er in ons clubgebouw nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje", aldus Twan Stiphout namens Paard- en Ponyvereniging Boxmeer.

250 combinaties
Er zullen tijdens de Boxmeerse Dressuur Dagen ongeveer 250 combinaties te zien zijn. Per combinatie kunnen er twee proeven gereden worden, van klasse B tot en met klasse Z2. De deelnemers zijn met name afkomstig uit het oosten van de provincie Noord-Brabant en het noorden van de provincie Limburg. De wedstrijd is voor veel combinaties een generale voor de Nederlandse kampioenschappen. Voor andere is het de mogelijkheid om nog extra winstpunten te halen voor het winterseizoen, zodat er in een hogere klasse gestart kan gaan worden. "Wij zijn dankbaar voor de spontane bijdrage van vele sponsors", besluit Stiphout.
De Boxmeerse Dressuurdagen zijn zaterdag 20 augustus (vanaf 10.00 uur) en zondag 21 augustus (vanaf 9.30 uur) op het ruitersportterrein aan de Parallelweg in Boxmeer. Meer informatie via tel. (0485) 57 59 08 of www.ppv-boxmeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant