BVE en WishfulSinging hebben een Kerst CD opgenomen. (archieffoto: Ingrid Driessen)
BVE en WishfulSinging hebben een Kerst CD opgenomen. (archieffoto: Ingrid Driessen)

Boxmeers Vocaal Ensemble maakt zich op voor 'Mixed Blue'-concert

Kunst en cultuur 42 keer gelezen

BOXMEER | Op zaterdag 12 november vindt onder de naam 'Mixed Blue' in de, dan tot theaterzaal omgetoverde basiliek in Boxmeer, een uniek concert plaats. Het Boxmeers Vocaal Ensemble verzorgt dit concert samen met de 'blauwe dames' van Wishful Singing, een intussen wereldberoemd Nederlands damesensemble.

De samenwerking tussen deze twee muziekgezelschappen dateert van enkele jaren geleden en heeft geleid tot een tweetal indrukwekkende concerten. Deze samenwerking was ook de basis voor een nieuwe Kerst CD van het Boxmeers Vocaal Ensemble, een CD waaraan Wishful Singing een substantiële bijdrage heeft geleverd. Dit muziekalbum wordt tijdens dit concert op 12 november (19.30 uur) in de Sint-Petrusbasiliek gepresenteerd.

Voorverkoop
De voorverkoop is inmiddels gestart. Kaarten à 12,50 euro, met een gegarandeerde zitplaats in de basiliek, zijn verkrijgbaar via leden van het Boxmeers Vocaal Ensemble. Op 1 oktober start de vrije verkoop via onder andere Van Dinter Media, maar vol is vol. Info: www.boxmeersvocaalensemble.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant