Jubileumcommissie van SPES: Marlies Lamers, Henriëtte Perdok, Yvonne de Haas, Marja Hendrils en Gerda Linders. (foto: Fotografie Arieta)
Jubileumcommissie van SPES: Marlies Lamers, Henriëtte Perdok, Yvonne de Haas, Marja Hendrils en Gerda Linders. (foto: Fotografie Arieta)

SPES viert 50-jarig bestaan met receptie en korfbaltoernooi

Sport 417 keer gelezen

MILSBEEK | Het bestuur van dameskorfbalvereniging SPES houdt op zondag 28 augustus in het kader van haar 50-jarig bestaan een receptie op het sportpark aan de Zwarteweg 85 in Milsbeek. Eerder op de dag wordt ook een korfbaltoernooi gehouden voor vrienden- en familieteams.

Tijdens de receptie worden de volgende jubilarissen gehuldigd: Wilma Theunissen-Peters (50 jaar lid van SPES), Ries Caspers (40 jaar scheidsrechter) en Caroline Lamers (25 jaar lid van SPES). Aansluitend aan de receptie -die van 17.00 uur tot 18.00 uur plaatsvindt- is er een feestavond.

SPES-4-FUN korfbaltoernooi
Voorafgaand aan de receptie vindt het CNC SPES-4-FUN korfbaltoernooi plaats. Aan dit toernooi nemen negentien teams deel. De teams bestaan uit vriendengroepen, families en carnavalsgroepen, waarbij mannen en vrouwen vanaf 14 jaar verschillende korfbalwedstrijden spelen. De wedstrijden beginnen om 13.30 uur en duren tot 16.30 uur. Dit korfbaltoernooi vindt eveneens plaats op het sportpark van SPES aan de Zwarteweg in Milsbeek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant