Onderhoudswerkzaamheden aan de A77 tussen knooppunt Rijkevoort en Duitsland.
Onderhoudswerkzaamheden aan de A77 tussen knooppunt Rijkevoort en Duitsland.

Onderhoudswerkzaamheden A77 tussen Rijkevoort en Duitse grens

Verkeer en vervoer 161 keer gelezen

RIJKEVOORT | Rijkswaterstaat voert tussen 29 augustus en 23 december 2016 diverse onderhoudswerkzaamheden uit in beide rijrichtingen van de snelweg A77 tussen knooppunt Rijkevoort en de Duitse grens.

Er wordt gestart met werkzaamheden tussen Gennep en de Duitse grens bij Goch, van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 21 oktober. In beide rijrichtingen van de A77 is één versmalde rijstrook open voor het verkeer. Er geldt een snelheidsbeperking van 70 km per uur. Weggebruikers moeten rekening houden met een langere reistijd van enkele minuten. De verzorgingsplaats bij de Duitse grens is in de richting Duitsland afgesloten van 29 augustus tot en met 19 september. Gele borden en mobiele tekstwagens ter plaatse geven informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.
Van maandag 29 augustus tot vrijdag 23 december 2016 is breedtetransport niet mogelijk op de A77 i.v.m. versmalde rijstroken wegens werkzaamheden.

Verzorgingsplaats Gennep/Goch
Verzorgingsplaats Gennep/Goch, direct aan de Duitse grens, is in de richting Duitsland afgesloten van maandag 29 augustus tot en met maandag 19 september. Op de A77 is er in die periode geen verzorgingsplaats beschikbaar. Verkeer kan gebruik maken van verzorgingsplaatsen op de A73.

Werkzaamheden A77
Rijkswaterstaat voert tussen 29 augustus en 23 december 2016 in fases onderhoudswerkzaamheden uit aan de A77 tussen knooppunt Rijkevoort en de Duitse grens. De werkzaamheden zijn onderdeel van het integraal groot onderhoud van de A77. Het gaat om onderhoud aan het wegdek, bruggen en viaducten. Rijkswaterstaat informeert weggebruikers hier tijdig over.

Onderhoudswerkzaamheden
De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.
Vragen over de werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant