Fitland Boxmeer start met grensverleggend begeleidingstraject.
Fitland Boxmeer start met grensverleggend begeleidingstraject.

Fitland Boxmeer start met grensverleggend begeleidingstraject

Sport 184 keer gelezen

BOXMEER | Fitland heeft een baanbrekend concept ontwikkeld waarin leden in twaalf maanden tijd alle oefeningen en trainingsmethodes aanleren om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan en om hun doelen te behalen. Fitland noemt dit de 'Real Fitness Journey'. De oefeningen zijn afgestemd op de doelstelling van het lid en staan in een vaste jaarplanning.

Aan het eind van de eerste maand helpt een instructeur om een persoonlijk trainingsschema op te stellen door de oefeningen en trainingstechnieken te combineren.
En het allermooiste aan deze Real Fitness Journey? Het is kosteloos voor Fitland-leden én niet gebonden aan een contractperiode. Leden kunnen kiezen uit verschillende 'Journeys': Strength (sterker worden en vergroten van spiermassa), Sport (specifiek, doel- en resultaatgericht trainen), Shape (Afvallen, strakker en fitter worden) of Starter (Starten met fitness, revalideren en fitter worden).

Real Fitness Reward
Wanneer de Real Fitness Journey een half jaar wordt gevolgd, ontvangen leden de Fitland Cadeaukaart. Met deze kaart kunnen ze onder andere kiezen uit een gratis zonnebankkaart, een wellnessbon, een koffiekaart of een pot Whey Pure Eiwitpoeder. Meer informatie over de Real Fitness Journey? Ga naar www.fitland.nl/journey.
Bij Fitland staat trainingsresultaat centraal. Daarom kunt u bij Fitland zelf bepalen wanneer u opzegt. Geen resultaat? U zit nergens aan vast. Om trainen bij Fitland nog laagdrempeliger te maken sport u bij inschrijving in de maand september zelfs vrij opzegbaar mét 30% korting.
Voor tarieven, inschrijven en meer informatie kunt u terecht op de website of telefonisch contact opnemen via (0485) 576 916. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op de Fitland-vestiging aan de Rembrandt van Rijnstraat 28b in Boxmeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant