Sfeerbeeld Metworstrennen. (foto: Bas Delhij)
Sfeerbeeld Metworstrennen. (foto: Bas Delhij)

Zomer-opstapmiddag voor potentiële ruiters De Metworst

Sport 323 keer gelezen

BOXMEER | Vereniging 'De Metworst' organiseert op zaterdag 17 september de tweede editie van de 'zomer-opstapmiddag' voor potentiële ruiters die (ooit) mee willen doen aan de Metworstrennen in Boxmeer.

Op deze manier kan in een ongedwongen sfeer en op een rustige manier kennis gemaakt worden met Vereniging 'De Metworst' en het gevoel als aankomend Metworstruiter vanaf de rug van één van de aanwezige pony's en paarden ervaren worden.
Ervaren Metworstruiters en -leden zijn aanwezig. Zij zullen jong en oud uitleg geven over hoe je lid kunt worden van deze vereniging en toelichten waar je aan moet voldoen om (ooit) als jonggezel aan de Metworstrennen te mogen deelnemen. Pony's, paarden en zelfs een echte volbloed staan klaar om je onder deskundige begeleiding een gratis proefritje te laten maken. Aanmelden (via secretariaat@metworst.nl) kan -maar is niet noodzakelijk- en jongens en meisjes van alle leeftijden zijn welkom.
De opstapmiddag wordt op zaterdag 17 september van 14.00 tot 16.00 uur op het oefenterrein van 'Paard en Pony Vereniging Boxmeer' (Parallelweg) georganiseerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant