Nicole Peters in de nieuwe wellnessruimte van Health & Wellness Centrum in Boxmeer. (foto: Ingrid Dri
Nicole Peters in de nieuwe wellnessruimte van Health & Wellness Centrum in Boxmeer. (foto: Ingrid Dri

'Kleinschalig, intimiteit en persoonlijke aandacht vinden mensen bij ons'

Zakelijk 542 keer gelezen

BOXMEER | Health & Wellness Centrum in Boxmeer bestaat één jaar. Dat jaar is volgens eigenaresse Nicole Peters voorbij gevlogen. "Het is goed gegaan", blikt ze terug. "Zelfs beter dan verwacht, zodat we nu al een nieuwe wellnesskelder hebben kunnen realiseren."

Door Martijn Schwillens

We spreken Nicole Peters aan het einde van de zomervakantie. Ze is uitgelaten. Tevreden met het behaalde resultaat. "We hebben nu drie verdiepingen", lacht ze. Boven bevindt zich de yogaruimte, gelijkvloers de behandelruimtes en in de kelder heeft ze de afgelopen maanden ('samen met een klusser') hard gewerkt om een wellnessruimte te realiseren. "Zodat we nog beter kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten", legt de Boxmeerse uit. "Want de arrangementen zijn zeer populair gebleken. En dankzij de wellnesskelder kunnen mensen zo'n arrangement nu ook combineren met een bezoek aan de sauna."

Samenwerking
De grote kracht van het Health & Wellness Centrum is volgens Nicole de samenwerking met anderen. "Zoals met de masseuses, schoonheidsspecialisten en nagelstylisten. Op deze manier kunnen wij volledige arrangementen aanbieden. Ook groepjes (moeders, zussen, vriendinnen) komen hier graag. Wij hebben speciale arrangementen vanaf één of twee tot zelfs tien personen, met verschillende behandelingen en koffie met iets lekkers of een lunch."
Een andersoortige samenwerking is die met de 'leerlingen' van de yoga-
lessen. "Na afloop van de lessen drinken we nog altijd een kop thee en tijdens die gesprekken kwam ik erachter dat sommigen een bepaalde expertise hadden. Ik geef hen nu de ruimte om daar iets mee te doen." Zodoende staan later dit jaar een wijnproeverij en workshops Swarovski-sieraden maken en kerststukjes maken op het programma.
Ook wordt het lesaanbod qua yoga dit najaar verder uitgebreid.

Wellness
Wellness vormt de hoofdmoot ('al lopen de yogalessen ook uitstekend') in het sierlijke wellness-instituut aan de Steenstraat-Zuid in het centrum van Boxmeer. "Daarvoor is de sfeer hier perfect", verzekert Nicole. "Kleinschalig, intimiteit en persoonlijke aandacht. Dat is waar mensen naar op zoek zijn en bij ons kunnen vinden." En om het aanbod verder aan te vullen, stak ze de voorbije maanden 'meer dan 200 uur in de verbouwing van de kelder'. "Dit pand dateert van 1800, dus het was veel werk, maar het is het gelukkig meer dan waard geweest."

Persoonlijk
Een gesprek met Nicole Peters leert dat het een vrouw vol passie is. Die wil ze graag overbrengen en dus wacht de prettige verschijning een drukke september-maand. "Ik ga workshops geven bij Goch Ness, doe mee aan de Gezondheidsbeurs (24 en 25 september) in Cuijk en organiseer een wellnessweekend op de Veluwe (30 september-2 oktober), waar je aan de slag gaat met je lichaam met behulp van workshops en yoga. Voor dit wellnessweekend heb ik nog een paar plekken vrij."
Meer informatie: Health & Wellness Centrum, Steenstraat 26, Boxmeer, tel. 06-53973182, wellness-yoga@hotmail.com. Online via www.health-wellness-centrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant