Najaarsconcours bij Rijvereniging en Ponyclub Ottersum. (foto: Monique Abels)
Najaarsconcours bij Rijvereniging en Ponyclub Ottersum. (foto: Monique Abels)

Najaarsconcours bij Rijvereniging en Ponyclub Ottersum

Sport 83 keer gelezen

OTTERSUM | Het weekend van zaterdag 3 en zondag 4 september organiseert Rijvereniging en Ponyclub Ottersum e.o. weer een twee dagen durende dressuurwedstrijd voor paarden en pony's. Er komen weer ruiters en amazones uit de hele regio en daarbuiten naar het terrein in Ottersum.

Er wordt beide dagen gereden in alle dressuurklasses. Bij de pony's is dat van B t/m Z2 en bij de paarden van B t/m ZZL en bij de pony's kunnen de allerkleinsten weer deelnemen aan de Bixie proeven.

Wedstrijden
Op zaterdag 3 september is de wedstrijd voor de pony's. Zij beginnen om 9 uur en eindigen de wedstrijd om ongeveer 17.00 uur.
Op zondag 4 september is de strijd voor de paarden en begint het programma ook om 9.00 en eindigt het ook om ongeveer 17.00 uur.

Informatie
Het Najaarsconcours vindt plaats op het terrein van de Rijvereniging en Ponyclub aan de Hoevensestraat/Panoven in Ottersum. Bezoekers zijn van harte welkom en de toegang is gratis. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen. Voor informatie over de wedstrijd kan men terecht op de website www.rvpcottersum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant