Jaarlijkse Herfst Veldtoertocht in omgeving Sint Anthonis en Oploo.
Jaarlijkse Herfst Veldtoertocht in omgeving Sint Anthonis en Oploo.

Jaarlijkse Herfst Veldtoertocht TOS door bossen Sint Anthonis

Sport 47 keer gelezen

SINT ANTHONIS | De Tourclub Oploo-Sint Anthonis (TOS) houdt op zondag 11 september haar jaarlijkse Herfst Veldtoertocht in de bossen van Sint Anthonis, onder de auspiciën van de NTFU. Er is een schitterend, vernieuwd en snel parcours (twee afstanden) uitgezet door middel van linten over onverharde paden en wegen in de bosrijke omgeving van Sint Anthonis en Oploo en loopt door natuurgebieden van Brabants Landschap en Staatsbosbeheer.

Bijzonder is dit jaar de extra lus door de bedrijfshallen van de hoofdsponsor van de TOS, Tegelhandel van der Rijt BV in Sint Anthonis. Het door TOS uitgezette parcours is geschikt voor de geoefende en de beginnende mountainbiker maar ook voor veldrijders.

Twee afstanden
Deelnemers hebben de keuze om dertig of 45 kilometer te fietsen. Op de pauzeplaats worden drankjes en versnaperingen aangeboden. De start en de finish zijn bij Oele Ton's Gasterij (Dorpsstraat 2) in Ledeacker. Deelnemers kunnen zich inschrijven vanaf 08.30 tot 10.00 uur. Na de toertocht is er gelegenheid tot douchen en de fiets kan gereinigd worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark Derks op telefoon 06-14443574.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant