Elke maand opnieuw kans op prijzen bij de Kliknieuws Eredivisie Voetbal Poule.
Elke maand opnieuw kans op prijzen bij de Kliknieuws Eredivisie Voetbal Poule.

Elke maand prijs bij Kliknieuws Eredivisie Voetbal Poule

Sport 245 keer gelezen

De Nederlandse Eredivisie is in volle gang en weer ongekend spannend. Voeg zelf nog wat extra spanning toe door mee te doen aan de Kliknieuws Eredivisie Voetbal Poule. Meedoen is simpel en je maakt ook nog eens elke maand kans op een mooie prijs!

Hoe zal de rest van het Eredivisie seizoen volgens jou verlopen? Schrijf je vóór 10 september in voor onze Eredivisie Voetbal Poule 2016 en maak automatisch kans op prachtige prijzen. Gaat Feyenoord dit seizoen een rol van betekenis spelen in de titelstrijd? Krijgt trainer Peter Bosz Ajax met Hakim Ziyech op de rit of is het PSV dat de derde titel op rij pakt? Onderin zal het uiteraard ook spannend worden.

Win voetbalreis naar Barcelona
Deelname aan onze voetbalpoule is gratis. Wie zich bewijst als de beste voetbalkenner wint een prachtige prijs; een voetbalreis naar FC Barcelona voor twee personen! De nummers twee en drie in de eindrangschikking ontvangen ook een mooie prijs. Zij kunnen met drie vrienden naar een Eredivisiewedstrijd, waarbij de nummer twee ook een Meet & Greet wint. Te laat ingeschreven? Geen paniek. Het is namelijk elke maand prijs bij onze voetbalpoule. Zo krijgen maandwinnaars een cadeaubon ter waarde van 70 euro, in te wisselen bij Van Tits schoenen en sport in Sint Anthonis.

Hoe werkt het?
Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig op voetbalpoule.kliknieuws.nl/nl en vult vervolgens de voorspellingen in. Op de site wordt verder uitgelegd hoe het spel werkt en wat de spelregels zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant