Corrie Schilderink en Herman Peters, mede-organisatoren van het Muziek Event.
Corrie Schilderink en Herman Peters, mede-organisatoren van het Muziek Event.

Programma Muziek Event in Landhorst helemaal rond

Kunst en cultuur 251 keer gelezen

LANDHORST | Het programma van het Muziek Event voor mensen met een beperking, dat op zaterdag 1 oktober plaats gaat vinden in Landhorst, is nu helemaal rond. Een zeer divers programma met diverse muziekgenres zoals rockabilly, smartlappen, Nederlandstalige en feestmuziek.

In het voorprogramma speelt de V.K.B. band, een band die geheel bestaat uit mensen met een beperking. In het hoofdprogramma staan onder meer The Eightball Boppers, Tumult, zangkoor ZIPP, Hans Coolen, OLAF, Stil's, Frans Bauer (look-a-like), de Peelsterretjes en de nationaal en internationaal bekende Lawineboys. Het geheel wordt gepresenteerd door Twan Wijnhoven. Hiernaast zorgt toneelgroep Spelenderwijs voor een passende ontvangst van alle bezoekers. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het Muziek Event. Deze kosten 15,00 euro en dat is inclusief vier consumpties. Kaarten zijn te bestellen op de website: www.stichtingmuziekevent.nl (ook voor de diverse voorverkoopadressen in de regio).

Informatie
Het Muziek Event vindt plaats in de grote feesttent bij partycentrum Buitenlust in Landhorst. Aanvang is 13.00 uur en gaat door tot 18.00 uur. De zaal is open vanaf 12.00 uur. Voor meer info of voor vragen, bel met 06-23404489 of stuur een e-mail: info@stichtingmuziekevent.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant