Festivallocatie is Mariëndaal in Velp.
Festivallocatie is Mariëndaal in Velp.

Eerste editie openluchtfestival 'Kunstival' bij Mariëndaal Velp

Kunst en cultuur 253 keer gelezen

GRAVE | Grave kan een nieuw cultureel evenement toevoegen aan haar evenementenkalender: Kunstival Grave. Dat openluchtfestival wordt gehouden op zondag 11 september en combineert een kunstbeurs met straattheater, living statue, live folk en jazz muziek en een foodtruck pleintje. Voor de jongeren zijn er kleinkunst workshops en optredens. De toegang is gratis.

Het nieuwe initiatief heeft in de kloostertuin van het voormalige klooster Mariëndaal in Velp een prachtige ambiance gevonden voor haar festival. Tijdens Kunstival krijgen professionele kunstenaars uit de regio, maar ook nationale en internationale exposanten, de gelegenheid om in marktkramen hun werken te exposeren en te verkopen. Het aanbod is zeer divers, van beeldhouwwerk tot schilderkunst, van sieraden tot graffiti. Kunst wordt afgewisseld met straattheater, living statues en live folk- en jazzmuziek. Voor de kinderen en jongeren zijn er de hele dag workshops en optredens, met dans, schilderen en beeldhouwen.
Kunstival Grave vindt plaats op zondag 11 september, van 11.00 tot 18.00 uur. Festivallocatie is Mariëndaal, Tolschestraat 2 in Velp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant