Werkzaamheden aan de Raamweg.
Werkzaamheden aan de Raamweg.

Wegwerkzaamheden aan de Raamweg bij Cuijk

Verkeer en vervoer 458 keer gelezen

CUIJK | De gemeente Cuijk heeft aannemingsbedrijf D. van der Steen B.V. uit Utrecht opdracht verleend voor het uitvoeren van wegwerkzaamheden op de Raamweg te Cuijk. Het betreft het gedeelte tussen de bocht bij Mac Donalds en de kruising Havenlaan/Lange Linden. De werkzaamheden starten vrijdag 23 september en duren ruim drie dagen.

De werkzaamheden bestaan uit het frezen van de oude deklaag. Daarnaast worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de goten en straatkolken. Op enkele gedeeltes wordt er een bermverharding aangelegd. Na het verwijderen van de oude deklaag wordt de nieuwe asfaltdeklaag aangebracht. Tenslotte worden de wegmarkeringen en glasbolreflectoren aangebracht.

Planning
De wegwerkzaamheden starten op vrijdag 23 september 19.00 uur en zijn gereed op maandag 26 september om 05.00 uur.
Tijdens de werkzaamheden wordt de Raamweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Er is voor deze werkzaamheden een omleidingsroute noodzakelijk. Het verkeer van en naar het industrieterrein Haven wordt omgeleid via de Beersebaan-Katwijkseweg-Liefkeshoek-Mariagaarde. Fietsers kunnen gebruik maken van het fietspad langs de Raamweg. Er staan verkeersregelaars bij de oversteekplaatsen om de fietsers te begeleiden.
Vragen? Neem gerust contact op met Twan Grisel van de afdeling Openbare Werken. Hij is te bereiken via het algemene nummer van de gemeente: (0485) 39 66 00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant