Teampresentatie Activia op zondag 18 september.
Teampresentatie Activia op zondag 18 september.

Activia opent seizoen met teampresentatie en oefenduel Flamingo's

Sport 88 keer gelezen

SINT ANTHONIS – Op zondag 18 september opent volleybalvereniging Activia uit Sint Anthonis het seizoen met de teampresentatie van alle teams. Ook wordt dan het eredivisieteam Flynth Flamingo's Activia (FAST) voorgesteld en kan het publiek in de Activiahal genieten van een oefenduel tegen Ladies in Black uit het Duitse Aken.

Zoals ieder jaar presenteert Activia voorafgaand aan het begin van de volleybalcompetitie alle senioren-, jeugd-, mini- en recreantenteams van de vereniging aan het Sinttunnisse publiek. Dit jaar is deze presentatiemiddag op zondag 18 september extra bijzonder omdat er voor het eerst ook een eredivisieteam wordt gepresenteerd in Sint Anthonis. Dit team maakt deel uit van Flamingo's Activia Stichting Topvolleybal (FAST), een samenwerkingsverband tussen het Gennepse Flamingo's en het Sinttunnisse Activia.
Na afloop van de teampresentaties staat er een hoogstaand oefenduel op het programma tussen eredivisionist Flynth Flamingo's Activia en Ladies in Black uit Aken dat uitkomt op het hoogste volleybalniveau in Duitsland. Deze ploeg wordt gecoacht door Saskia van Hintum, die als assistent van bondscoach Giovanni Guidetti deze zomer een toppresentatie neerzette met de Oranje-volleybalsters tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. International Kirsten Knip speelt als libero bij de Duitse ploeg.

Programma
De teampresentatie van alle teams van Activia en het eredivisieteam Flynth Flamingo's Activia begint om 14.00 uur, waarna om 16.00 uur het eerste fluitsignaal van het oefenduel tussen Flynth Flamingo's Activia en Ladies in Black klinkt. Iedereen is van harte welkom deze sportieve en gezellige middag in de Activiahal aan de Remmensberg bij te wonen. Op zaterdag 1 oktober wordt het eredivisieteam van FAST gepresenteerd in sporthal Pica Mare in Gennep, waarna een tweede oefenduel op het programma staat tegen Jaraco-As uit België.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant