Krientje Verbruggen
Krientje Verbruggen

Carrièrecheck bij Kroon Loopbaanadvies tijdens 'Week van de Loopbaan'

Zakelijk 122 keer gelezen

RIJKEVOORT | In de week van 19 tot en met 25 september opent Kroon Loopbaanadvies in Rijkevoort haar deuren tijdens de 'Week van de Loopbaan' voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag.

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches, en houdt het volgende in: Ik nodig je uit om in deze week geheel kosteloos een afspraak met mij te maken en je krijgt een idee wat ik doe en bij welke vraagstukken ik jou kan helpen. Je stapt over de drempel voor het inwinnen van persoonlijk advies over je eigen loopbaan of om concrete loopbaanvragen te bespreken en hebt de mogelijkheid om de meerwaarde van een loopbaanprofessional voor jezelf te verkennen en vervolgens bij je werkgever aan te kaarten.

Met welke vragen kun je terecht? Hoewel loopbaanvragen heel persoonlijk zijn kun je denken aan vragen als: hoe maak ik mijn curriculum vitae, sollicitatiebrief of LinkedIn-profiel? Ik wil iets anders, maar weet niet wat? Mijn baan staat op de tocht, hoe pak ik het vinden van een nieuwe baan aan? Ik doe mijn werk op de automatische piloot, hoe kan ik meer energie van mijn werk krijgen?

Ook studenten die hulp kunnen gebruiken bij het maken van een juiste studiekeuze zijn van harte welkom. Mail naar info@kroonloopbaanadvies.nl en ik bel je om een afspraak te plannen. Ik hoop je te ontmoeten tijdens de Week van de Loopbaan.

Krientje Verbruggen-Kroon
Kroon Loopbaanadvies
Staakijzer 5 – Rijkevoort
info@kroonloopbaanadvies.nl
www.kroonloopbaanadvies.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant