Eva Eigenhuijsen verhuist naar Den Bosch en vertrekt als raadslid in Grave.
Eva Eigenhuijsen verhuist naar Den Bosch en vertrekt als raadslid in Grave.

Eva Eigenhuijsen vertrekt in maart 2017 uit Graafse raad

Politiek 494 keer gelezen

GRAVE | Eva Eigenhuijsen neemt in maart 2017 afscheid van de gemeenteraad van Grave. Een verhuizing naar de gemeente Den Bosch is de reden van haar vertrek uit de raad. Ze wil met haar partner in het buitengebied wonen en dat lukte niet in de omgeving van Grave.

Eigenhuijsen is al jaren een bekend gezicht in Grave. Naast haar politieke loopbaan begeeft ze zich op tal van andere (maatschappelijke) terreinen. Ze heeft namens de VVD zitting in het bestuur van Waterschap Aa en Maas en is onder meer lid van het bestuur van Graeft Voort en medeorganisator van het Hippisch Festijn in Escharen.
Eva Eigenhuijsen werd in 2013 gekozen tot lijsttrekker van de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dit liep uit op een ernstig conflict met het lokale bestuur van de VVD en eindigde in een debacle; Eigenhuijsen besloot verder te gaan onder de lokale lijst Eva Eigenhuijsen. De VVD krijgt nu haar zetel terug. Eigenhuijsen sluit niet uit terug te keren in de politiek, maar dan in de gemeente Den Bosch. De VVD Grave is op de hoogte van haar verhuisplannen.
Nieuwsblad De Maas Driehoek publiceert binnenkort een interview met Eigenhuijsen.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant