De editie van vorig jaar was een groot succes.
De editie van vorig jaar was een groot succes.

Meet & Eat Molenhoek: uiteten bij de buren

Algemeen 309 keer gelezen

MOLENHOEK | Alweer voor de achtste keer wordt er in Molenhoek op zaterdag 11 mei een walking diner gehouden; beter bekend als Meet & Eat Molenhoek. Een unieke mogelijkheid om dorpsgenoten te leren kennen.

Deelnemers schrijven zich in als duo en eten samen met dorpsgenoten op verschillende adressen, waaronder in hun eigen huis. Gewone gerechten én specialiteiten van enthousiaste thuiskoks.

Tijdens Meet & Eat eten deelnemers elke gang van het diner op een andere locatie in een groep van zes mensen. "Je krijgt zelf ook één gang toegewezen die je voor vier dorpsgenoten mag maken. Je bepaalt zelf wat je maakt en je hoeft niet ingewikkeld te doen. Gewoon je eigen succesrecept of die heerlijke pastasalade van vroeger, alles kan", aldus de organisatie. Aan het eind van elke gang zie je pas waar in het dorp je het volgende deel van de maaltijd gaat eten. "Als we de deur uitstappen is het fantastisch om te zien dat ook andere Molenhoekers in tweetallen met blijde gezichten op de fiets stappen onderweg naar een nog onbekend adres. Wat een heerlijke avond. Wat een fijne en enthousiaste mensen. We zien uit naar de volgende Meet & Eat!", aldus een deelnemer van een vorige editie.

Aanvang en afsluiting van de avond vinden plaats in het Lees- en OntmoetingsPunt (LOP) in het winkelcentrum aan de Prinsenweg.

Meedoen?
Inschrijven kan via de website
www.meeteatmolenhoek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant