De voorstelling 'Ja Zuster, Nee Zuster' is te zien in De Weijer.
De voorstelling 'Ja Zuster, Nee Zuster' is te zien in De Weijer.

Voorstelling 'Ja Zuster, Nee Zuster' voor senioren

Algemeen 325 keer gelezen

BOXMEER | Musicalschool LÉtoile uit Boxmeer zet de prachtige, nostalgische musicalvoorstelling 'Ja Zuster, Nee Zuster' neer op 2 juni in theater De Weijer in Boxmeer. Speciaal voor ouderen uit Boxmeer, Cuijk en omgeving, biedt Stichting Vier het Leven de mogelijkheid om ook te kunnen genieten van deze voorstelling.

'Ja Zuster, Nee Zuster' is het legendarische meesterwerk van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. Wie wat ouder is, koestert ongetwijfeld mooie en warme herinneringen aan de televisieserie.
Middels een mooie samenwerking tussen L'Etoile en Vier het Leven is het mogelijk voor ouderen om heerlijk te genieten van deze musical. Ouderen (65+) kunnen zich aanmelden bij Vier het Leven voor deze voorstelling. Zij betalen een arrangementsprijs van 19,95 euro, waarvoor zij de entree krijgen, consumpties en vervoer en begeleiding van deur-tot-deur. Alles wordt geregeld voor een middag zorgeloos genieten. De voorstelling, welke Vier het Leven met haar deelnemers zal bezoeken, begint om 13.00 uur in theater De Weijer in Boxmeer.

Aanmelden kan via 035-5245156 of bezoek de website: www.4hetleven.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant