De Canadese damesformatie de Good Lovelies.
De Canadese damesformatie de Good Lovelies.

Feest met de Good Lovelies in De Steenakker

Algemeen 155 keer gelezen

HAPS | De Canadese damesformatie de Good Lovelies beheerst close-harmony tot in de perfectie. Ze zijn vrijdag 24 mei te zien in Huistheater De Steenakker in Haps. Kaarten kosten 17,50 euro.

De drie sing- en songwriters van de Good Lovelies zijn immens getalenteerde vocalisten en songwriters. Zij kwamen voor het eerst in 2006 bij elkaar. Hun stemmen verweven zich moeiteloos in prachtige harmonieën, krachtig, puur en inspirerend. Sindsdien hebben ze vier studioalbums, een paar EP's en een livealbum uitgebracht. Bijna ieder jaar verschijnt wel een nieuw album.
De Steenakker sluit met dit optreden het vijfjarig jubileum op feestelijk wijze af. Er is een sfeervol terras op het erf van de voormalige boerderij en een 'Happy Hour' na afloop van het concert. Voor de Huisvrienden, vrijwilligers en andere ondersteuners van de Steenakker is er een speciale ontvangst. De Steenakker kijkt terug op een heel mooi jaar én vooruit op een veelbelovend programma dat eerdaags bekend wordt gemaakt! Daarin staan prachtige namen vanuit de regio, tot ver daarbuiten én wederom internationaal. De nieuwsbrief lezers worden als eerste van het nieuwe programma op de hoogte gebracht. En de Huisvrienden van de Steenakker krijgen als eerste gelegenheid om tickets te kopen. De Huisvrienden ondersteunen het podium door middel van een kleine jaarlijkse bijdrage. Daarvoor krijgen zij o.a. korting op het programma. Voor meer informatie raadpleeg de website desteenakker.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant