Jaarmarkt: zondag 16 juni in Boxmeer.
Jaarmarkt: zondag 16 juni in Boxmeer.

Verscheidenheid aan producten en diensten plus entertainment op Jaarmarkt in Boxmeer

Algemeen 370 keer gelezen

BOXMEER | Op zondag 16 juni vindt aan de Bakelgeertstraat in Boxmeer een Jaarmarkt plaats. De organisatie laat weten dat een verscheidenheid aan producten en diensten zal worden aangeboden bij de ruim honderd marktkramen. Ook wordt voor entertainment gezorgd.

Op het grasveld waar vroeger basisschool De Peppels stond, zal een heuse 'dôme' verrijzen waar een drietal muziekgezelschappen voor een vrolijke noot gaat zorgen. De Vierde Hoedanigheid, muziekvereniging Boxmeersche Harmonie en hofkapel De Liefhebbers hebben hun medewerking toegezegd aan de Jaarmarkt.

Bijzonder straattheater
Speelgroep Boxmeer verrast met bijzonder straattheater en dansgroep verzorgt een aantal keren een demonstratie. Kinderen kunnen worden geschminkt. Nieuw dit jaar is een woordspel, waarbij bezoekers op zoek moeten naar een aantal letters. Door een rebus op te lossen, maakt elke bezoeker kans op een leuke prijs. Fiets Plus Rob stelt een prachtige fiets beschikbaar als hoofdprijs voor de loterij.
De Jaarmarkt is zondag 16 juni van 10.00 tot 16.00 uur aan de Bakelgeertstraat in Boxmeer. Entree is 2,00 euro (inclusief lot). Toegang tot 12 jaar is gratis. Meer informatie: jaarmarkthetspoor@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant