Sfeerbeeld van het festival Mill at the Park in 2018.
Sfeerbeeld van het festival Mill at the Park in 2018. Kristel Beelen/Mooi en Mooi Fotografie

Maan en BZB mooie namen op affiche Mill at the Park

Algemeen 748 keer gelezen

MILL | Ook dit jaar zal presentator Ed The Park bezoekers van Mill at the Park meenemen door het afwisselende programma dat bestaat uit onder meer Maan, Freddy Moreira, Dansado & De Feestneger, Dos Paulos en BZB! Het festival vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 in het Aldendrielpark van Mill.

Net als andere jaren zijn er ook dit jaar wat kleine aanpassingen aan het terrein. Ze breiden dit jaar uit met een prachtige sponsortoren. Er zijn verschillende foodtrucks aanwezig. Het gedeelte bij de festivalbus wordt uitgebreid met een sfeervolle tent. Op zondag kunnen de kleine kinderen ook weer genieten van alle springkussens. Mill at the park kan al jaren rekenen op trouwe sponsoren, zoals hoofdsponsor Countus Mill. Samen met de Millse horeca Mill en vrijwilligers zorgen zij er samen voor dat dit evenement gerealiseerd kan worden.

Voorverkoop-kaarten
Tickets (17,50 euro dagticket of 30,00 euro voor combikaart) voor Mill at the Park zijn nog tot en met vrijdag 21 juni te koop bij diverse voorverkoopadressen. Online sluit de voorverkoop die dag om 23.59 uur. Aan de kassa zijn de tickets (mits beschikbaar) duurder, dus haal ze tijdig op bij: Primera Schipperheijn Mill, Café Libre, Café Royal en Anytyme De Keizer. Op zaterdag 22 juni is de minimumleeftijd 16 jaar. Meer informatie over het festival en de line-up via www.millatthepark.nl en Facebook.

Maan. (Foto: Hans van der Poel)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant