Afbeelding

Cobra treedt allerlaatste keer op in de Piek tijdens Boxmeerse Kermis

Algemeen 633 keer gelezen

BOXMEER | Al jaren is de zondag tijdens de Boxmeerse kermis bij de Piek een succes. Het trio Cobra treedt er al jaren op en zorgt voor een gezellig en ouderwets matinee.

De heren van Cobra zetten de Piek ieder jaar op zijn kop. Heerlijke meezingers en dansnummers worden tevoorschijn getoverd. De band weet de dansvloer wel te vullen met hun muziek. Helaas komt er dit jaar een eind aan deze vrolijke groep. Kermiszondag zal vanaf 2020 het zonder Cobra moeten doen. "De heren worden allemaal een jaartje ouder en kregen andere plannen. De één wilde bijvoorbeeld mooie reizen gaan maken waardoor hij minder tijd zou hebben voor Cobra. Dat is natuurlijk een mooie reden om te stoppen. Je stopt met iets moois om zelf iets moois te gaan doen. Helaas kwam er op woensdag 22 mei een droevig bericht bij de Piek binnen. De zanger van Cobra, Geert Reijnders, is op 22 mei heel plotseling overleden", laat de Piek weten.

Eerbetoon
Na een gesprek met de andere bandleden van Cobra hebben zij toch besloten om de allerlaatste keer met Cobra bij de Piek op kermiszondag te gaan staan. "Het is natuurlijk heel erg dubbel. Er is bij Cobra een groot gemis nu Geert er niet meer is. Van de andere kant is het een heel mooi eerbetoon aan hem." De heren van Cobra kennende gaat het sowieso weer een groot feest worden. Wil je nog een allerlaatste keer genieten van Cobra? Kom dan op zondag 30 juni vanaf 13.00 uur naar de Piek, Beugenseweg 1 in Boxmeer. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant