Vlogger Teun Peters komt naar Boxmeer.
Vlogger Teun Peters komt naar Boxmeer.

'Safe' is thema voor koopzondag in Boxmeer; vlogger Teun Peters komt naar Riche

Centrum 609 keer gelezen

BOXMEER | Op zondag 27 oktober zal men in het winkelcentrum van Boxmeer van 12 tot 17 uur weer naar hartenlust kunnen shoppen. Deze keer met een wel heel veilig gevoel. Want 'Safe' is het themawoord deze Koopzondag, in de breedste zin van het woord. Met veel activiteiten voor de jeugd.

Tijdens een koopzondag zijn uiteraard de winkels en de horecagelegenheden open om het publiek gastvrij te ontvangen. Maar een koopzondag in het centrum van Boxmeer betekend altijd veel meer, ook deze keer is er weer heel veel te doen.

Interactieve escape
Op het Wilhelminaplein is er een leuke samenwerking van jongerencentrum The Unit, Novadic-Kentron, de straatcoaches en Cyber24. Er is van alles te doen en te beleven zoals een interactief spel wat begint met een Escapekoffer. Jongeren krijgen opdrachten die passen in het online leven waarin zij zich bevinden. Zij zullen zowel 'daderschap' als 'slachtofferschap' ervaren.

Vlogger Teun Peters bij Riche
Kennen jullie Teun, vooral bekend om zijn gezicht op het YouTubekanaal van Dylan Haegens waar hij regelmatig terug te zien is? Hij komt bij Riche van 13.00 tot 14.00 uur vertellen over zijn ervaringen met vloggen. Het is niet alleen voor jongeren interessant ook voor ouders zal er een hele nieuwe wereld open gaan.

Lees meer in nieuwsblad De Maas Driehoek

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant