Biologieles tijdens een meeloopdag op Metameer.
Biologieles tijdens een meeloopdag op Metameer.

Kennismaken op Metameer: Meeloopdagen voor groep 8

Onderwijs 518 keer gelezen

STEVENSBEEK/BOXMEER | Voor groep acht is dit het laatste jaar op de basisschool. Daarna gaan deze kinderen naar de middelbare school. Hoe gaat dat daar straks? De groep 8'ers ervaren zelf het onderwijs bij Metameer op de meeloopdagen in november. Een eerste kennismaking die ze helpt bij hun schoolkeuze.

Groep 8-leerlingen maken kennis met de sfeer op school, de vakken, nieuwe docenten en de leerlingen op de meeloopdagen: dinsdag 5 november en woensdag 6 november op de jenaplanlocatie in Boxmeer. Dinsdag 12 november en woensdag 13 november zijn de meeloopdagen op de locatie in Stevensbeek. Kinderen volgen lessen in de ochtend of middag. Ook ouders/verzorgers en de groepsleerkracht zijn van harte welkom. Zij krijgen een rondleiding en informatie over alle onderwijsvormen. De groepsleerkracht van de basisschool informeert ouders/verzorgers over de aanmelding. Aanmelden kan per klas of individueel. Aanmelden kan op Metameer.nl/meeloopdagen.

Metameermomenten
Groep 8-leerlingen kunnen zich ook inschrijven voor de masterclasses tweetalig onderwijs (tto). Ook zijn de leerlingen samen met hun ouder(s) en/of verzorger(s) van harte welkom op de open dagen. Kijk op Metameer.nl (Naar de brugklas).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant