De MTB Tongelaar Tocht vindt plaats op zondag 22 september.
De MTB Tongelaar Tocht vindt plaats op zondag 22 september. Foto: TWC de Tweewielers

TWC de Tweewielers houdt MTB Tongelaar Tocht

Sport 353 keer gelezen

GASSEL | De MTB Tongelaar Tocht wordt door TWC de Tweewielers Gassel georganiseerd op zondag 22 september. De start vindt plaats vanaf de Viersprong aan de Dorpstraat 2 in Gassel. De tocht bestaat uit twee routes.

De tocht bestaat uit twee routes van 35 en 50 kilometer met een goed verzorgde pauzeplaats bij Camping Bruinsbergen. TWC de Tweewielers Gassel organiseert deze tocht voor NTFU- en niet-NTFU leden.

Tocht voor liefhebbers
Liefhebbers van een tocht over landgoed Tongelaar, door het Gasselse- en Langenboomse Bos kunnen hun hart ophalen. De tocht is zowel geschikt veldrijders als ook mountainbikers. Zowel de beginnende als ook de geoefende rijder kan hier over een gevarieerd parcours van bospaden, single-track en verbindingsstukken over verharde weg een met linten uitgezette route rijden. De Tongelaartocht is voorzien van ruime parkeergelegenheid bij de start en heeft tevens een afspuitplaats voor de fietsen en de mogelijkheid om te douchen na de rit.

Inschrijven
Inschrijven kan van 8.30 tot 10 uur. Dat kan als NTFU-lid met korting via Scan&GO. Voor meer info kunt u contact opnemen met tel. 06-46 242 026 of stuur een e-mail naar voorzitter@detweewielersgassel.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant