Aanval op het doel van Blauw Geel'38
Aanval op het doel van Blauw Geel'38 Foto: Peter Kuijpers

Blauw Geel'38/Jumbo walst Leonidas plat: 10-0

Voetbal 857 keer gelezen

VEGHEL – Geen kind hadden de Veghelaren aan de Rotterdamse Hoofdklasser Leonidas. De club die zich via de nacompetitie wist te handhaven in de Hoofdklasse ging in Veghel met 10-0 over de hekel. Wat voor waarde Blauw Geel'38-trainer Niels van Casteren aan het duel moet hangen is een open vraag. Feit is wel dat zijn team tien maal scoorde en de nul hield met soms leuk voetbal. Na twee nederlagen kwam eindelijk weer de winst en dat gaf tevreden gezichten na afloop.

Door: Peter Kuijpers

De opstelling week niet veel af van die van het afgelopen duel met Juliana'31. Koen van der Zanden had de eer de score te openen in het doelpuntenfestival met dank aan Sander Egmond. Nadat Martijn van Kessel uithaalde in de verre hoek werd het snel duidelijk dat er van de Rotterdammers weinig te verwachten viel. Van der Zanden met zijn tweede en Jeroen van Schoonhoven bepaalden de ruststand op 4-0. Na rust was het al snel een gelopen koers. Jean-Claude Aanholt bracht de stand op 0-5 en ging de bal op de stip waar Van Schoonhoven raak schoot. Bij Leonidas zakte het moraal naar een dieptepunt en dat uitte zich in het score verloop. Raas, Van der Zanden, Aanholt en de met de grote groep wissels in het veld gekomen Mert Demir bepaalde met een fraaie kopstoot de 10-0 eindscore. Scheidsrechter Mike Opsteen uit Keldonk zal ongetwijfeld een pijnlijke arm overgehouden hebben van het continu naar de middenstip wijzen. Zaterdag speelt Blauw Geel'38/Jumbo om 18.30 uur op Parkzicht in Uden tegen UDI'19/CSU. Lees de voorbeschouwing elders op Kliknieuws of in de Stadskrant en Udens Weekblad.

Beginopstelling Blauw Geel'38: Ralph Vos, Sjaak Egmond, Zain Moghal, Tom Dekkers, Hadi Barglan, Martijn van Kessel, Mark Dobbelsteen, Sander Egmond,  Jamey Raas, Koen van der Zanden, Jeroen van Schoonhoven.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant