Olympia'18 werd afgelopen seizoen kampioen in de derde klasse.
Olympia'18 werd afgelopen seizoen kampioen in de derde klasse. Foto: Jeff Meijs

Olympia'18 begonnen aan 'intensieve' voorbereiding

Voetbal 817 keer gelezen

BOXMEER | Vrijwel alle amateurclubs in de regio zijn afgelopen week begonnen met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Onder hen Olympia'18, dat zich voor het eerst sinds het seizoen 1990-1991 mag gaan opmaken voor de tweede klasse.

Gisteravond (dinsdag) startte de selectie van Olympia'18 (Olympia 1 en Olympia 2) met de intensieve voorbereidingen op de competitie die op zondag 22 september start. Selectietrainers zijn Wil Beijer en Vincent van Sambeek, geassisteerd door Ronny van den Broek en Anco van der Elsen. Keeperstrainer is Jürgen Nellissen. In de tweede klasse H treft Olympia'18 in ieder geval buurman Volharding en de buurtclubs Vianen Vooruit en Volkel. Beijer verwelkomde zeven nieuwe gezichten op de eerste training: Damian Bruisten (Venray), Fabian Hendriks (Venray), Bjenze Graat (JVC Cuijk), Noud Maassen (SIOL), doelman Jordy Paters (Quick Nijmegen), Timo Peters (JVC Cuijk) en Job Stevens (Volharding).
Olympia'18 heeft vijf oefenwedstrijden ingepland om de selectie klaar te stomen voor het echte werk. Emplina, Leones, AWC, Orion en BVC zijn in de loop van augustus en september de tegenstander. De Boxmeerse formatie neemt het in de KNVB-districtsbeker op tegen NWC, Venlosche Boys en Lindenheuvel-Heidebloem.

Klik hier voor het volledige oefenprogramma van alle clubs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant