Ella Nillesen met haar diploma van Wieny Wanrooy dat ze op 22 november precies 30 jaar geleden haalde.
Ella Nillesen met haar diploma van Wieny Wanrooy dat ze op 22 november precies 30 jaar geleden haalde.

Schoonheidssalon Ella in Gennep viert 30-jarig jubileum

Zakelijk 770 keer gelezen

GENNEP | Ella Nillesen kan het zich nog goed herinneren; het moment dat ze haar diploma schoonheidsspecialiste ontving. Donderdag 22 november is het precies 30 jaar geleden. Een mooie mijlpaal die de Gennepse niet zomaar laat passeren met jubileumkortingen van 30 procent.

"Jij kunt het ook!" Het waren de woorden van haar man die Ella drie decennia geleden inspireerden om de opleiding bij de befaamde Wieny Wanrooy te volgen en haar schoonheidssalon aan Heinsbergstraat 7 in Gennep te beginnen. "We begonnen de opleiding met 26 personen en slaagden met zeven", vertelt Ella trots. Door de jaren heeft ze veel zien veranderen in haar vak. Vooral op cosmeticagebied. "Er zijn betere resultaten te behalen met de huid door toevoegingen van ampullen, serums en verbeterde crèmes", zegt Ella die altijd cursussen is blijven volgen. Een ding bleef onveranderd; het vertrouwde contact met klanten. Zoals bij haar allereerste klant. "Ze is achttien jaar klant geweest tot ze verhuisde. Bij de laatste behandeling kreeg ik een doos bonbons en namen we huilend afscheid. Dat was bijzonder. Ik doe mijn werk elke dag met een lach. Wil graag nog tien jaar op dezelfde voet door."

Feestacties 
Vanaf donderdag 22 november heeft Ella feestacties vanwege het 30-jarig jubileum. "Klanten kunnen tot 31 december genieten van een feestbehandeling met 30 procent korting; de meest uitgebreide Medex Facelift gezichtsbehandeling. De behandeling is nu geen 70 maar 49 euro. Een mooi cadeau voor de feestdagen. Deze kan ook als cadeaubon worden gegeven. Die zijn geldig tot 20 maart 2019. Ook geef ik 30 procent korting op dag- en nachtcrème van de Quintenstein-serie van Medex en Oogampul."

Telefoon: 0485-514711/06-1516346. Kijk ook op www.schoonheidssalongennep.nl voor meer informatie. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant