Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Cor en Diny Beelen voor het pand van Autobedrijf Cor Beelen, dat afgelopen zomer werd vernieuwd.
Cor en Diny Beelen voor het pand van Autobedrijf Cor Beelen, dat afgelopen zomer werd vernieuwd. (Foto: )

Veilig de weg op met Autobedrijf Cor Beelen

  •   301 keer gelezen   Zakelijk

CUIJK | Sinds 2004 zijn Cor en Diny Beelen de trotse eigenaren van Autobedrijf Cor Beelen. De Cuijkse garage is al vijftien jaar het adres voor diverse service- en onderhoudsbeurten voor elk automerk.

"Sinds ik mijn eerste auto hier heb gekocht, kom ik hier graag voor reparaties en onderhoud. Altijd eerlijk en betrouwbaar. Uitermate klantvriendelijk!", schrijft een klant in een review over zijn ervaring(en) bij Cor. De beoordelingen worden achtergelaten op de site van het autobedrijf. Geregeld bekijken Cor en Diny deze om hun service en diensten te verbeteren. "Dat vinden wij heel belangrijk", zegt Diny. "Zo kunnen we peilen of er verbeterpunten zijn en gaan daar direct mee aan de slag." Daarbij willen ze het hun klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom is het autobedrijf gestart met een extra service. "De melding dat het weer tijd is voor een apk-keuring komt tegenwoordig digitaal binnen bij MijnOverheid. De meeste mensen klikken deze melding weg en denken er niet meer aan. We bieden onze klanten de optie dat wij contact met hen opnemen tegen de tijd dat het nodig is een apk uit te voeren en om hiervoor een afspraak in te plannen", vertelt Diny.

Breed aanbod diensten 
Bij Autobedrijf Cor Beelen kun je terecht voor een breed aanbod aan diensten. Hierbij staan veiligheid, transparantie en herkenbaarheid voorop. Cor is de enige monteur van het bedrijf en weet wat er moet gebeuren, maar ook wat er in het verleden is gedaan. Hij is onder meer specialist in het repareren van airco's en ruiten, apk's, grote en kleine onderhoudsbeurten en de vervanging van zomer- en winterbanden. Deze kennis houdt Cor up-to-date door regelmatig cursussen te volgen. Onlangs behaalde hij een certificaat voor elektrische auto's. Daarnaast beschikt het bedrijf aan de Lange Beijerd 7a in Cuijk over een bandenopslag, ophaalservice en occasions. Cor: "Tijdens de reparatie kunnen klanten gebruik maken van een -fiets of leenauto." Het autobedrijf is tevens een erkend leerbedrijf. Autobedrijf Cor Beelen heeft verschillende occasions te koop. Houd de advertenties in De Maas Driehoek in de gaten voor het aanbod. www.autobedrijfcorbeelen.nl. Telefoon: 0485-350584.

Meer berichten