Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Foto:

Ronny's Haarstudio verhuist naar nieuw pand in Cuijk

  •   607 keer gelezen   Zakelijk

CUIJK | De kapsalon Ronny's Haarstudio gaat verhuizen. De zaak hoopt in het najaar van 2019 de deuren te openen in het voormalige pand van kledingzaak Apart, twee deuren verderop dus!

"Ondanks dat we met die voorbereidingen bezig zijn, zitten we natuurlijk nu ook niet stil op het gebied van de haarmode", vertelt eigenaar Ronny. "De mogelijkheden betreffende kleuringen worden steeds uitgebreider. De highlights maken plaats voor balayage. Daarnaast zijn de pasteltinten zijn steeds meer in opkomst. Het kleuren pallet wordt als maar groter. Nu hebben we nieuw in de salon een kleurspray voor een tijdelijke kleuring." Ook de samenstelling van de kleurproducten veranderen. "Steeds meer mensen blijken gevoelig te zijn voor een kleurbehandeling", weet Ronny. "Met deze kennis zijn we op zoek gegaan naar een goed kleurproduct en uitgekomen bij Nectaya van Goldwell. Dit product werkt beschermend voor haar en hoofdhuid. Er zit geen ammonia in en er is geen bijenwas aan toegevoegd."

Ook voor het verlengen of vermeerderen van je haar ben je bij Ronny aan het juiste adres. "We werken alleen met honderd procent écht haar. De extensions kun je dus niet meer onderscheiden van je eigen haar." In de salon zijn er talrijke mogelijkheden qua lente en kleur. "Lengtes zijn er van twintig tot zestig centimeter. De kosten van een totale verlening zal starten bij ongeveer 275 euro."

Als extra service is het ook mogelijk om online je afspraak in te plannen. Dat kan via www.ronnyshaarstudio.nl of de Facebookpagina van de kapsalon. Het team bestaande uit Femke, Ellis, Julie, Lobke en Ronny staat graag voor u klaar! Openingstijden zijn dinsdag tot vrijdag 08.30 tot 18.00 uur en op zaterdag tot 15.30 uur. De zaak is gevestigd aan Molenstraat 28 in Cuijk. Voor info bel naar 0485-318726.

Meer berichten