Jan Grüntjes en Jacqueline Willems in de gloednieuwe dagbesteding. (foto en tekst: Aileen van Tilburg)
Jan Grüntjes en Jacqueline Willems in de gloednieuwe dagbesteding. (foto en tekst: Aileen van Tilburg)

Goeiedag Dagbesteding opent deuren in Rijkevoort

Zakelijk 3.418 keer gelezen

RIJKEVOORT | "Gasten een gezellige dag bezorgen", dat is het doel van de gloednieuwe dagbesteding voor ouderen Goeiedag in Rijkevoort. Met de opening gaat een langgekoesterde wens van het ondernemersechtpaar Jan Grüntjes en Jacqueline Willems in vervulling. "We hebben op deze locatie al een buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf en nu dus ook een dagbesteding. Het plaatje is compleet", vertelt Jacqueline enthousiast.

In een prachtig nieuw pand zijn twee huiskamers ingericht. Compleet met een luxe keuken en relaxruimte. De grote glazen puien bieden een prachtig uitzicht op de groene uitgestrekte weides. Buiten wordt nog hard gewerkt. "Er komt een dierenweide, jeu-de-boulesbaan, moestuintje en uiteraard een mooi terras", legt Jan uit. "De combinatie van jong en oud is goud waard", denkt Jacqueline. "Kinderen kunnen zoveel leren van ouderen. Andersom toveren kinderen altijd een lach op het gezicht van ouderen." Ook het landelijke karakter van de dagbesteding is uniek. "Mensen kunnen hier lekker naar buiten, genieten van de natuur. Verder is er ook een hobbyruimte waar geknutseld en getimmerd kan worden." Ondernemen zit het echtpaar in het bloed. "We volgens eigenlijk vooral ons eigen pad. We zijn met de kinderopvang begonnen toen we zelf kleine kinderen hadden. Nu worden onze ouders een dagje ouder en is de dagbesteding erbij gekomen."

Open dag
Zondag 17 maart is er van 10.00 tot 15.00 uur een open dag bij de dagbesteding aan de Papenvoortsedijk 1C in Rijkevoort. Iedereen is welkom. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. www.goeiedag-dagbesteding.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant