Het team van Jan Berkvens Electro World toont de nieuwe huisstijl. (foto: Ingrid Driessen)
Het team van Jan Berkvens Electro World toont de nieuwe huisstijl. (foto: Ingrid Driessen)

Electro World Jan Berkvens krijgt upgrade

Zakelijk 1.246 keer gelezen

BOXMEER | Al 99 jaar is Jan Berkvens Electro World een bekende naam in Boxmeer. Nu de elektronicaformules Euronics en Electro World gezamenlijk verder gaan als Electro World wordt het bedrijf aan de Koorstraat 69 van Jan Berkvens onderdeel van de grootste elektronicaformule in Nederland. Dit gaat gepaard met de overgang naar de nieuwe huisstijl. De officiële presentatie van de nieuwe stijl is op zondag 31 maart tijdens Koopzondag Kiek Boxmeer.

Het elektrobedrijf is een echt familiebedrijf. Het begon allemaal in 1920 toen Jan Berkvens (opa van huidige directeur Jan Berkvens sr.) het bedrijf startte aan Steenstraat 18 in Boxmeer. Het was een elektro-installatiebedrijf met een winkel in consumenten elektronica en reparaties. De zaak is in 1990 gesplitst. Neef Paul Berkvens heeft de installatie tak voor rekening genomen en Jan Berkvens (de huidige eigenaar) de winkel en reparatie dienst. "In de jaren 90 zijn we flink gegroeid", vertelt Jan. In 1996 is de verlichtingsafdeling, het oogappeltje van moeder Truus, verhuisd naar een nieuw aangekocht pand in winkelcentrum De Kloostertuin, om daar nog meer specialiseren. In 2005 is er naar een locatie gezocht met meer verkoopoppervlak. Dit werd gevonden op de locatie waar Jan Berkvens Electro World nu gevestigd is en dat is in het centrum van Boxmeer aan een grote parkeerplaats waar de winkel zeer goed te bereiken is.

Nieuwe huisstijl
De elektronicaformules Euronics en Electro World gaan gezamenlijk verder gaan als Electro World. Hiermee wordt Jan Berkvens onderdeel van de grootste elektronicaformule in Nederland. Deze verandering gaat gepaard met een nieuwe huisstijl. Dit betekend een nieuw logo aan de gevel, opnieuw bestickerde bussen en nieuwe bedrijfskleding. "Onze service blijven wij continu verbeteren en u bent en blijft hartelijk welkom in één van onze winkels." De nieuwe look wordt zondag 31 maart feestelijk gepresenteerd in de winkel aan de Koorstraat. "Gezellig met een hapje, drankje en natuurlijk feestelijke aanbiedingen voor iedereen.", vertelt Jan enthousiast. "Wat die aanbiedingen zijn? Dat is nog een verrassing! Houd onze advertenties goed in de gaten!" Electro World Jan Berkvens viert in 2020 het honderdjarig bestaan. Die mijlpaal laat de familie uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan en de voorbereidingen daarvoor zijn al in volle gang. De eerst plannen zijn gereed om de showroom te verbouwen. "We willen er een echte belevingszaak van maken", verklapt Jan. "De zaak krijgt een upgrade en wordt volledig gerestyled." Later dit jaar maken wij daar meer bekend over. Meer info op www.janberkvens.nl en de social media. Voor advies op het gebied van verlichting, neem eens een kijkje in de verlichtingszaak in de Kloostertuin in Boxmeer. Info: www.janberkvensverlichting.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant