Afbeelding

Perkplantenseizoen bij Kwekerij Jansen start op vrijdag 19 april (Goede Vrijdag)

Zakelijk 1.096 keer gelezen

OTTERSUM | Eindelijk is het tijd voor de tuinen, terrasjes en balkons. Deze schreeuwen om kleur en fleur. Het is tijd voor mooie perkplanten, gekleurde kant-en-klare hanging baskets en kuipplanten. Reden om vanaf vrijdag 19 april (Goede Vrijdag) een bezoekje te brengen aan Kwekerij Jansen aan de Oude Panovenseweg  8 – 10 te Ottersum.

Daar vindt u een ruim assortiment perkplanten (en ook vaste planten) voor uw tuin, terras en balkon. Het zijn bijna allemaal éénjarige planten, welke voor heel veel kleur in uw tuin of op uw balkon zorgen. "Als je ze goed verzorgt en ze regelmatig water geeft, kun je er heel lang plezier van hebben", zeggen Wiljan en Monique Jansen, die zich al ruim 30 jaar toeleggen op het kweken van perk- en vaste planten. Dat het met de kwaliteit en prijs wel goed zit, merken zij aan de nog steeds groeiende klantenkring, die zich bij de eerste lentestralen al melden om de tuinen op te vrolijken.

Uitbundig met perkplanten uitgedost zijn de kant-en-klare hanging baskets. Deze brengen op een speelse wijze overal kleur en zijn razend populair! Ook kuipplanten zijn er volop en planten voor het terras, de borders, balkons etc. "Bij ons koop je planten rechtstreeks van het veld of uit de kas. Dus altijd vers", zegt Wiljan. Wij zijn ook geopend op 1e en 2e Paasdag (21 en 22 april), Bevrijdingsdag (5/5), Hemelvaartsdag (30/5) en 2e Pinksterdag (10/6).  De kwekerij is gelegen tussen Milsbeek en Ven – Zelderheide, in het buitengebied van Ottersum. "Wie de weg naar ons zoekt, volgt de borden die langs de Nijmeegseweg (Ottersum/Gennep (tegenover de Multimate) en de Zwarteweg (Milsbeek) staan of stel je navigatie in", voegt Monique nog toe.

Kwekerij Jansen, Oude Panovenseweg 8-10 in Ottersum. T. (06) 51 60 24 66.  Is geopend: maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Zondagen in april en mei van 10.00 – 16.00 uur. Op genoemde feestdagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer info op: www.jansen-kwekerij.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant