Anke de Best, Rick van Gelder, Willian Arts en Harry Bongaerts.
Anke de Best, Rick van Gelder, Willian Arts en Harry Bongaerts.

Morgana de Best-Noy: "duurder dan online bestellen? Echt niet!"

Zakelijk 1.092 keer gelezen

BOXMEER | Morgana de Best-Noy opent Tweede Paasdag van 12.00 tot 17.00 uur de deuren tijdens de koopzondag in Boxmeer. Die dag zijn er showroommatrassen met korting tot wel vijftig procent te koop. Reden genoeg voor een bezoekje dus!

Het familiebedrijf bestaat al ruim honderdtwintig jaar en daar is eigenaar Harry Bongaerts trots op. "Wij zijn een modern bedrijf, maar met ouderwetse kwaliteit, service en vakmanschap." Eerlijk advies, dat vindt Harry belangrijk. "Ik wil dat mensen écht tevreden zijn over hun aankoop. Ik merk dat mensen vaak denken dat online bestellen goedkoper is. Dat is absoluut niet waar. Wij bieden maatwerk. Ieder mens is anders en daarom is ook ieder bed anders.

Slaaptest
En om voor iedereen het perfecte bed samen te stellen, heeft Morgana de Best-Noy de slaaptest in de showroom staan. Een geavanceerde testruimte die precies de lichaamsvormen op meet. Aan de hand daarvan wordt een advies op maat samengesteld. Onlangs is de slaaptest vernieuwd. "Er wordt telkens doorontwikkeld en de kwaliteit is nu nog beter", weet Harry.

Uitverkoop
Omdat de vernieuwing van de Slaaptest gepaard gaat met de lancering van een nieuwe matrassenlijn, houdt Morgana de Best-Noy uitverkoop. De showroommodellen van de vorige lijn zijn te koop met hoge kortingen tot wel vijftig procent. "Zeker de moeite waard om even te kijken", aldus Harry.

(Maat)kasten
Bij Morgana de Best-Noy kun je uiteraard terecht voor bedden en alles wat daarbij komt kijken, maar daarnaast hebben zij ook een groot aanbod van (maat)kasten. "Dat is bij het grote publiek nog niet bekend, merk ik", zegt Harry. "We maken maatkasten voor in de slaapkamer, maar ook voor op plekken waar het lastig is om je kleding op te bergen. Denk aan ruimtes met een schuin dak. Ook voor de bijkeuken kunnen wij kasten maken. Populair op dit moment zijn de inloopkasten. Heb je een slaapkamer over? Daar kunnen wij iets heel moois van maken!" In de showroom kan een 3D-tekening gemaakt worden. De materialen worden vervolgens precies op maat besteld en de kast wordt kant-en-klaar bij de klant gemonteerd. "Ideaal voor mensen die helemaal ontzorgt willen worden."

Persoonlijk
Bij Morgana de Best-Noy zijn vertrouwde gezichten te zien. Het team bestaat naast Harry uit Rick van Gelder, Anke de Best en Willian Arts . "Dat persoonlijke is voor ons heel belangrijk", legt Harry uit. "Klanten staan bij ons op nummer één en service gaat voor alles. Ik denk dat er weinig grote spelers zijn die zo'n persoonlijk service kunnen leveren als wij."

Meer informatie
Benieuwd geworden? Kom dan eens een kijkje nemen. Tweede Paasdag is de zaak van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Voor meer informatie en de overige openingstijden kijk ook eens op www.morgana.nl/boxmeer. Op zoek naar linnen? Kijk dan ook eens op www.debestlinnen.nl.

De slaaptest kun je uitproberen bij Morgana de Best-Noy in Boxmeer.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant