Eddy en Frans Pennings.
Eddy en Frans Pennings.

Sanidrome Pennings: "klanten kunnen hier echt wat beleven!"

Zakelijk 1.101 keer gelezen

BOXMEER | Beleving! Dat is het sleutelwoord dat past bij Sanidrome Pennings in Boxmeer. Klanten kunnen er echt ervaren hoe een nieuwe badkamer er in hun woning uit zal zien én vernuftige snufjes uitproberen. Wat dacht je van een ontwerp bekijken door een virtual reality-bril? Of een neem een droge douche en geniet van de helende werking van UV-licht en infraroodstraling. Zelfs een bezoekje aan het toilet is bij Sanidrome Pennings een ervaring met de speciale douche-wc! Werkelijk niets is er te gek. "Er valt hier heel wat te beleven", glimlacht eigenaar Eddy Pennings.

In de ruim opgezette showroom zijn meer dan twintig badkamers te bewonderen. Daarnaast is er een speciale toilethoek en tegelafdeling. "We vinden het belangrijk om een divers aanbod te laten zien", vertelt Eddy. "De klant moet precies weten wat 'ie koopt."

Virtual reality
Daarom werkt Sanidrome Pennings sinds ruim een jaartje met een speciale VR-bril. Klanten kunnen daarmee ervaren hoe hun nieuwe badkamer eruit komt te zien en er zelfs een digitaal rondje in lopen. "Een badkamer kopen is niet niks", weet Eddy. "Het is een flinke uitgave die je maar eens in de twintig tot vijfentwintig jaar doet. Dan wil je ook wel echt weten waar je voor kiest", vertelt hij. "We maken voor onze klanten altijd een 3D-tekening. Dat ziet er al fantastisch uit, maar met zo'n VR-bril kun je alvast een rondje lopen door je badkamer en de sfeer proeven."

Service
Heb je uiteindelijk een keuze gemaakt? Dan word je als klant volledig ontzorgt. "Slopen, leidingen en elektriciteit aanleggen, tegels zetten en stucen; we nemen het allemaal uit handen. Service is bij ons heel belangrijk", verzekert Eddy.

Badkamers op maat
Sanidrome Pennings is al ruim dertien jaar een begrip in de regio. Eddy runt de zaak samen met zijn vader Frans Pennings (72). Frans heeft meer dan vijftig jaar ervaring in de sanitair-branche. Hij heeft zelfs de formule van Sanidrome mee opgericht. "Ik vind het fantastisch dat mijn vader nog zoveel doet in de zaak", vertelt Eddy. Zelf heeft de ondernemer ook al heel wat jaartjes ervaring. Hij begon zijn loopbaan als installatiemonteur en groeide al snel door. Op zijn dertigste besluit hij om voor zichzelf te beginnen. En tot op de dag van vandaag staat hij met enorm veel plezier in zijn zaak. "Ik vind het leuk om maatwerk te leveren voor een klant. Wij kunnen voor ieder wat wils maken."

Trends
Sanidrome Pennings volgt de trends op de voet. "Op dit moment is kleur weer helemaal trendy. Vooral de matte kleuren zijn gewild. Het was een tijd lang grijs, zwart en wit, maar nu mag het weer wat vrolijker. Vaak kiezen mensen toch voor een neutrale badkamer. Dan kun je er jaren mee vooruit. Maar ook dan kun je met wat kleine zaken net dat beetje extra meegeven. Denk aan een matgrijs of -groene toiletpot, een zwarte kraan of een verwarmingsbeugel in een knallende kleur. Ben je erop uitgekeken? Dan kun je dat gewoon weer vervangen."

De zaak is Tweede Paasdag van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Bezoekers kunnen dan de VR-bril testen. Daarnaast kunnen ze ervaren wat een sun shower is en de douche-wc uitproberen. "Dat laatste natuurlijk met de nodige privacy", glimlacht Eddy. Sanidrome Pennings is gevestigd aan Spoorstraat 8a in Boxmeer. Voor meer informatie kijk op sanidrome.nl/pennings-boxmeer.

Met een vr-bril door je nieuwe badkamer lopen; het kan bij Sanidrome Pennings.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant